Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bewust & Kracht Experience = VOL

31 oktober 2020 @ 10:00 - 16:00

€65,

Zaterdag 31 oktober organiseren Klazien Bijlsma & Linda Attema deze dag speciaal voor jou als vrouw. Een dag die in het teken staat van bewustzijn & kracht! Deze dag is helemaal vol! Denk je toch, dit kan wat voor mij zijn? Stuur een e-mail naar mail@lindaattema.nl en ik neem contact met je op

Hoe zou het zijn wanneer jij jezelf uitnodigt voor deze relaxte dag?
Jij dit jezelf geeft én inzicht krijgt in hoe je dat vaker kan doen?
Ervaart hoe jij meer voor jezelf mag zorgen.

Wil jij meer luisteren naar je eigen stem?
Inzicht in wie jij van nature bent en hoe je dit kan koppelen aan je ideale baan?
Wat als jij na deze dag inzicht hebt in de stappen richting jouw ideale baan of misschien wel eigen bedrijf? Meer focus en weet waar je afleiding zit!

Wij weten hoe belangrijk het is om tijd aan jezelf te besteden. Bewust stil te staan bij waar jij naar toe wil in je werk & leven. Klazien geeft in de vorm van de sportwerkplaats richting aan haar passie waarin zowel de mentale als fysieke aspecten naar voren komen. Linda richt zich met haar bewustzijnscoaching op vrouwen die weer lekker willen werken & leven. Zij weet hoe het is om een droom te hebben en om te moeten gaan met verdriet en teleurstelling. Dat het zo belangrijk is om tijd aan jezelf te besteden en te luisteren naar je eigen stem én je eigen weg te volgen. Daarom vanuit ons hart organiseren wij deze dag voor jou!

Hoe ziet deze dag eruit?
Linda geeft een introductie in jouw persoonlijke Human Design, je unieke blauwdruk. Wat alles zegt over wie jij van nature bent & mag zijn. En hoe jij voortaan meer ruimte mag nemen voor jezelf & koppelt dit aan je ideale baan. Klazien verzorgt een bokssessie waarna jij volledig in je eigen kracht jouw volgende stap kan en mag zetten.

Wanneer is het?
Deze dag organiseren we op 31 oktober 2020 en is voor maximaal 8 vrouwen die een eerste stap willen zetten richting lekker leven & werken.

Jouw investering? € 65,- (incl. gezonde lunch)
We starten 10.00 uur en sluiten rond 16.00 uur af

Aanmelden kan door te mailen naar mail@lindaattema.nl.

Gegevens

Datum:
31 oktober 2020
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€65,

Locatie

Klazien Kracht en Zien
Bleekstraat 44
Makkum, Nederland
+ Google Maps

Pin It on Pinterest