1:1
Mentoring

De reis die jou letterlijk en figuurlijk in beweging zet. Verander jezelf tot een vrouw die dat gaat doen wat ze het allerliefste wil!

“Ze zei tegen mij: “Ik heb altijd alles gedaan wat ik wilde doen”, die uitspraak van mijn moeder tijdens haar ziekte heeft mij na haar overlijden doen beseffen dat ik 100% mag gaan doen wat IK wil doen!”

“Toen ik na al het verdriet om het uitblijven van een zwangerschap ging kiezen wat ik écht wilde gaan doen, vond ik rust. Want ook zonder kinderen had ik gevonden wat mijn leven weer zin gaf. Toen ik toch zwanger bleek te zijn ben juist nog meer gaan doen wat ik wilde doen, dankzij alles wat ik mee gemaakt heb.”

Steeds meer stukjes vallen op hun plek. Wonderbaarlijk, het is zo’n mooie aanvulling op alles waar ik nu mee bezig ben! Ik snap mijzelf veel beter en weet waarop ik mag letten.

Diana Eldering

Alles doen wat jij wilt, Human Design is het antwoord

Ik ben Linda Attema, Human Design coach en levensexpert op het gebied van rouw, verlies, kinderwens en alles rondom die kinderwens namelijk een fertiliteitstraject.

De afgelopen 10 jaar heb ik veel meegemaakt op het gebied van rouw, verlies, ziekte van mijn partner en kinderwens(traject). Dit maakt dat ik in alles voelde, we leven nu! Ik wil doen wat ik leuk vind en niet een leven leiden omdat dit van mij verwacht wordt.

En ik gun jou ook  dat jij 100% gaat doen wat jij wil op een manier die helemaal bij je past. Hoe? Human Design is je antwoord.

Stop met twijfelen, malen en doen zoals het hoort

  • Voel je dat er meer mogelijk is?
  • Dat jij al je dromen en doelen kan realiseren?
  • Ben je klaar voor meer flow, gemak, rust, ruimte en plezier?
  • Ben je klaar voor leuk werk? Werk waarin jij al je talenten kwijt kan. Dat je precies doet waar jij gelukkig van wordt.
  • Ben je klaar om jouw bedrijf te runnen op jouw unieke manier?

Jij bent uniek, op
je eigen mooie manier.

Want jij…

…weet dat je eigenlijk alleen maar aan het uitstellen bent.

…voelt dat het tijd is voor verandering in je leven.

…wil stoppen met doen wat er van je verwacht wordt zag.

…gaat doen wat jij wil en dat is niet meer in de stroom mee ‘omdat dit zo hoort’.

Start met 100% doen wat jij wil doen. Human Design laat je kennis maken met wie jij van nature bent. Het zit altijd al in je, jij mag het zelf weer gaan zien!  

Kies jij voor 1 op 1 coaching?

Het leven is namelijk nu, niet later, niet volgend jaar of als de kinderen naar school gaan. Het is nu, en in het nu mag jij kiezen om te doen wat van nature al bedoeld is voor jou.

Hoe zou het voor je zijn wanneer jij jezelf toestaat om te doen wat jij wil, daar ook helderheid en focus in krijgt.

Ik wilde dat ik in mijn periodes van rouw, verlies en tijdens en na het kinderwenstraject iemand had die mij vertelde dat het oké is dat alles soms zo nutteloos voelde. Dat het helemaal niet gek is dat jij voelt ‘waar zijn we in hemelsnaam allemaal mee bezig’. Waarom doen mensen niet wat ze écht leuk vinden. Waarom doe ik eigenlijk niet wat ik écht leuk vind?

Hoe zou het zijn dat jij jezelf toestaat om concrete stappen te zetten.

Want het leven is meer dan een toevalligheid van gebeurtenissen, opeenvolging van dagen en gewoon maar door gaan. Jij wil terugkijken op je leven (met of zonder kinderen) en dan in elke vezel van je lijf voelen JA ik heb altijd alles gedaan wat ik wilde doen.

Ik weet wat het is om te maken te krijgen met verlies en rouw, met een kinderwens die resulteert in een traject bij het ziekenhuis en uiteindelijk een kliniek. Hoe zou het zijn dat je je door mij aan de hand laat nemen, mij je laat helpen om deze ervaring om te zetten naar 100% doen wat jij wil. Want jij weet net als ik dat deze gebeurtenis levens veranderend voor je is geweest. Alleen ergens durf je nog steeds niet of weet je niet ‘hoe’..

Ik wilde bewuster worden van mijzelf en had al kennis gemaakt met Linda via de Human Design Experience en een live dag. Zonder twijfel besloot ik verder met haar samen te werken. Door wat ze al gedeeld had was er zoveel op z’n plek gevallen dat ik direct voelde ‘dit moet ik doen’.

Ik was op zoek naar meer rust en energie, maar vooral op hoe ik beter naar mezelf kon luisteren. In plaats van bezig te zijn met het tevreden houden van anderen om mij heen.

Linda heeft mij leren luisteren naar wie ik ben, naar mijn eigen innerlijke stem! Dankzij haar manier van coachen heeft zij mij op de juiste manier getriggerd, wat resulteerde in mijn beslissing om een opleiding te volgen. Ze heeft mij laten inzien dat hier een toekomst in zit en dat ik als ondernemer daarin stappen mag zetten.

Esther Hoekstra
Eigenaar Interieur by Styling & Advies

Tot nu toe!

Ik ben levensexpert op het gebied van rouw en verlies, kinderwens en gedoe rond die kinderwens namelijk een fertiliteitstraject. Ik help je bij écht te gaan doen wat jij het liefste wil doen, je ervaring om te zetten naar groei, naar kracht, naar een leven dat zin heeft!

Ik weet waar jij staat, ik was daar immers ook. Ik had mijn moeder verloren, meerdere miskramen gehad, IUI, IVF en stond op het punt en nu? Wat als kinderen krijgen niet voor ons is weggelegd. Ik wist op dat moment dat hoe ik mijn leven toen leidde mij niet de vervulling ging brengen die ik zocht. Ik ben trainingen gaan volgen, ondernemer geworden en uiteindelijk mijn loondienstbaan losgelaten.

En ik gun jou dat jij na jouw heftige gebeurtenissen 100% gaat doen wat jij wil doen!

Ik geloof dat het mogelijk is… ook voor jou!

Plan je kennismakingsgesprek (zoomcall of wandeling) dan bepalen we samen hoeveel coachmomenten het meeste resultaat voor jou gaan opleveren.

Na 25 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, wilde ik graag iets anders doen want ik had geen plezier meer in mijn baan. De stap naar een omscholingstraject en een nieuwe baan in het onderwijs was een uitdagende beslissing, maar wat een energie geeft het me nu!

Dankzij de coaching van Linda heb ik deze stappen gezet. Ze heeft me geholpen ontdekken wat echt bij me past, en ik realiseerde me dat ik veel meer kan dan ik ooit had gedacht, vooral als ik er plezier in heb. Nu ervaar ik de voldoening van een baan die écht bij me past, en dat is een waardevolle verandering die ik anders niet had durven maken.

Klaske

In de 1:1 coaching leer jij hoe mooi het kan zijn

  • Jij ontdekt waarom jij nu niet doet wat jij 100% wil doen. Zodat jij dit voortaan wel kan gaan doen.
  • Ik leer je hoe jij stopt met druk maken wat anderen denken van wat jij wil
  • Ik help je met al je belemmerende gedachten, zodat jij écht jezelf gaat zijn!

Uiteraard nemen we jouw Human Design mee, pas ik de wet van aantrekkingskracht toe en ga jij heel bewust loslaten wat je niet meer helpt.

Hoe ziet de coaching er uit?
We hebben meerdere coachmomenten via Zoom of wandelend zodat jij groeit naar 100% doen wat jij wil doen. Je krijgt inzichten in wat jij wil en ruimt met mijn hulp al jouw belemmeringen uit de weg.

Ben jij toe om volledig te gaan doen wat jij wil en jouw ervaring om te zetten naar een leven op jouw voorwaarde? Dan is dit persoonlijke coachprogramma voor jou!

Pin It on Pinterest