Human Design & je werk

Het groepsprogramma waarbij jij je eigen voorwaarden leert herkennen over waar jouw ideale werkplek aan mag voldoen. Zodat jij met meer vrijheid, voldoening en waardering geniet van je werk.

“Mensen doen te veel en te vaak werk waarvan wij vinden dat ze dit moeten doen”

In het groepsprogramma “Human Design & je werk” leer jij je eigen voorwaarden herkennen waaraan jouw werkplek mag voldoen. Zodat jij met meer vrijheid, voldoening en waardering geniet van je werk.

Van een praktische uitwerking waarbij jij exact weet hoe laat jij wil gaan beginnen, waar je werkplek zicht bevindt en met wie jij wil werken (ja echt waar!) tot het ontdekken en doorbreken van het patroon dat jij doet waarvan de maatschappij vindt dat jij dit moet doen.

Na 25 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, wilde ik graag iets anders doen want ik had geen plezier meer in mijn baan.

Dankzij de coaching van Linda heb ik stappen gezet. Ze heeft me geholpen ontdekken wat echt bij me past.

Klaske

Wil je met meer werkplezier aan het werk zijn, vol energie thuis komen en is dat helemaal wat je voor je kinderen wilt?

Maar heb je nu het gevoel dat…

 • Je uitgeblust thuiskomt, niet de leuke, vrolijke & energieke moeder voor je kinderen bent. Je wil dit niet voor je kinderen, vindt het zelf ook niet leuk en wil vol energie je dag beginnen én eindigen.
 • Je vacatures bekijkt tot je een ons weegt. Maar je weet eigenlijk helemaal niet wat jij wil, wat je belangrijk vindt en twijfelt of dit wel het juiste moment is.
 • Misschien heb je al wel gesolliciteerd, word je keer op keer afgewezen of wijs je het zelf af. Je twijfelt over welke stap je nu nog moet gaan zetten.
 • Je merkt dat je regelmatig last hebt van belemmerende gedachten. Denk aan dingen als: Ik heb nu zekerheid dus moet ik wel veranderen van werkplek? Waarom zouden mensen voor mij kiezen? Wat gaan mijn vrienden / familie / kennissen van deze veranderingen vinden? Ik heb een hypotheek / huur te betalen, is dit wel het juiste moment? De kinderen zijn nog klein / puberen / gaan bijna het huis uit dus ik kan beter nog even wachten? Je merkt dat je jezelf klein houdt en daar ben je klaar mee!

Als jij niet gaat bedenken wat JIJ belangrijk vindt in je werk, wordt je volgende baan weer een flop.

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om werk te doen waar je gelukkig van wordt. Hoe zou de wereld eruitzien als we allemaal doen wat we super leuk vinden, energie van krijgen en waarmee we bij kunnen dragen aan een mooiere wereld? Je moet alleen wel weten welke stappen jij mag gaan zetten om op jouw voorwaarden die ideale werkplek te bemachtigen.

Het lijkt misschien nu allemaal nog moeilijk. Je weet wat je hebt, de zekerheid van het kunnen betalen van je hypotheek / huur en met wie je werkt (ook al is dat niet meer wat je wil). Maar uiteindelijk is de eerste stap je meest belangrijk, want…

“Als jij blijft doen wat je altijd deed, krijg jij NIET meer wat je altijd kreeg”

Als je dit eenmaal snapt dat je niet meer stil kan zitten en afwachten tot er betere tijden komen dan weet je dat het NU tijd is voor actie.

Daarom heb ik het groepsprogramma ‘Human Design & je werk” ontwikkeld. Speciaal voor die vrouwen die meer voldoening, energie en plezier in hun werk willen ervaren. Die in loondienst zitten of die een wens hebben om te gaan ondernemen. Voor jou die dit niet voor haar kinderen wil en daarom weet dat zij iets mag veranderen en nu mag kiezen voor zichzelf! Zodat jij later kan zeggen…

“Ik heb altijd precies gedaan wat ik wilde doen”

Het hoeft niet groots of meeslepend te zijn. Het gaat erom dat jij aan het einde van je leven dat gevoel hebt en ervaart dat jij je niet tegen hebt laten houden door hoe het hoort. Dat jij jezelf kon zijn en keuzes hebt gemaakt die het beste waren voor jou en daarmee voor de mensen om je heen.

Even voorstellen, wie ben ik?

Hi, ik ben Linda Attema en die uitspraak ‘Ik heb altijd precies gedaan wat ik wilde doen” komt van mijn eigen moeder. Voor de zomer van 2015 werd zij ernstig ziek en wist dat ze niet meer beter werd. Zij vertelde mij dat ze een heerlijk leven heeft gehad en altijd had gedaan wat ze wilde doen. Dat was niet groots of meeslepend, maar wel wat zíj wilde!

In 2015 worstelde ik al een aantal jaren met onze kinderwens, had miskramen gehad en we stonden voor de keus om een fertiliteitstraject in te gaan. Toen ook dat onzeker werd en ik voelde ‘wat wil ik gedaan hebben’ was daar een heel duidelijk antwoord: ik wil alles eruit halen wat erin zit! Niet perse groots of meeslepend, wel precies doen waar ik ontzettend blij van wordt.

Human Design kwam op mijn pad en toen kon ik er niet meer omheen. Ik moest keuzes maken in mijn werk en zo kwam mijn 10+ jaren ervaring als HRM professional enorm van pas. Mijn missie is dat iedereen die werkplek heeft die helemaal bij haar past. Dat jij niet meer genoegen neemt met minder, keuzes gaat maken waar jij blij van wordt waardoor automatisch iedereen in je omgeving daar beter van wordt.

De afgelopen jaren is het mij gelukt om te ontdekken wat dé belangrijkste elementen zijn om je ideale werkplek te ontdekken. Ik gun jou dat je dit mag ontdekken en de tools in handen hebt om elke keer de keuze te maken die voor dit moment goed is voor jou.

“Terwijl jij al een jaar nadenkt over een andere baan had je allang je ideale werkplek kunnen ontdekken”

Wat leer je in het programma
‘Human Design & je werk’?

Je leert alles over jezelf en hoe jij vanuit je Human Design de beste keuze kan maken richting je ideale werkplek. Of dat nu in loondienst is of vanuit je eigen bedrijf.

Het is met name waardevol voor jij die:

 • Al zolang nadenkt of ze nog wel op haar plek zit en wil ontdekken wat nu echt bij haar past.
 • Merkt dat de waardering ver te zoeken is op haar huidige werkplek en daar klaar mee is en echt voor zichzelf wil kiezen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef om met mij samen te werken om je ideale werkplek te ontdekken.
 • Maar blijft nadenken en vervolgens niets gaat doen, het is NU tijd voor actie wanneer jij een leven & werkplek wil met meer voldoening, plezier, passie, vrijheid.
 • Nu regelmatig uitgeblust thuis komt en, ook al schijnt het zonnetje meer, zich nog steeds deprimerend voelt en weer met plezier naar het werk wil gaan.

Het ‘Human Design & je werk’ programma is met name waardevol voor de vrouwen die meer energie voor thuis willen, blijer willen zijn in hun werk en daarmee een leukere partner, moeder en vriendin zijn.

Na het ‘Human Design & je werk’ programma heb jij:

 

 • Op 1 A4 helder waar jouw ideale werkplek aan mag voldoen én weet je welke stappen je mag zetten om daar te komen.
 • Weet jij precies hoe je beslissingen mag maken richting je ideale werkplek en wanneer je die beslissing het beste kan maken. Misschien NU, misschien is iets later prima voor jou.
 • Begrijp jij de basis van jouw Human Design en hoe je dit mag inzetten in je leven & werk.
 • Ben jij een vrouw met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door wat anderen van je keuzes vinden en bent bewust van wat jij wil. Je leeft vanuit je eigen passie, voldoening, plezier en vrijheid en maakt daarin bewuste keuzes.

 

De investering voor het “Human Design & je werk” programma is € 649,-.

 

Ben je ondernemer of van plan ondernemer te worden? Dan krijg jij je BTW terug. Je kunt in maximaal 3 termijnen betalen. Dit kun je aangeven op de betaalpagina hieronder.

Ik wilde bewuster worden van mijzelf en had al kennis gemaakt met Linda via de Human Design Experience en een live dag. Zonder twijfel besloot ik verder met haar samen te werken. Door wat ze al gedeeld had was er zoveel op z’n plek gevallen dat ik direct voelde ‘dit moet ik doen’.

Ik was op zoek naar meer rust en energie, maar vooral op hoe ik beter naar mezelf kon luisteren. In plaats van bezig te zijn met het tevreden houden van anderen om mij heen.

Linda heeft mij leren luisteren naar wie ik ben, naar mijn eigen innerlijke stem! Dankzij haar manier van coachen heeft zij mij op de juiste manier getriggerd, wat resulteerde in mijn beslissing om een opleiding te volgen. Ze heeft mij laten inzien dat hier een toekomst in zit en dat ik als ondernemer (naast mijn baan in loondienst) daarin stappen mag zetten.

Esther Hoekstra
Eigenaar Interieur by Styling & Advies

Ik wilde mijn Human Design beter leren begrijpen om dit in al mijn rollen toe te passen. Ik zocht naar praktische tools en helderheid om mijn volgende stappen te kunnen zetten.

Dankzij de kennis en praktische tools die Linda deelde over mijn Human Design energietype, de Manifestor, ervaar ik nu veel meer begrip. Het leek te simpel, om mijn strategie van informeren toe te passen, maar het werkt verrassend effectief. Hierdoor komt het begrip sneller. Daarnaast begrijp ik nu ook beter hoe mijn energie werkt, waardoor ik er bewuster mee kan omgaan.

Linda brengt helderheid vanuit vertrouwen, waardoor je dicht bij jezelf kunt blijven en tegelijkertijd inzichten krijgt om de stappen te zetten waar je op dat moment klaar voor bent.

Nynke Rijpkema

Human Design & je werk programma

Alles op een rijtje:

 • In het HD & je werk programma leer je alles over jouw Human Design en het in beeld brengen van je ideale werkplek.
 • Je gaat stap voor stap op 1 A4 helder krijgen waar je ideale werkplek aan mag voldoen én hoe je dit je realiteit kan gaan maken.
 • Je wordt in een online omgeving meegenomen door jouw Human Design en je krijgt de kans om al je vragen te stellen.
 • Er zijn 6 Q&A calls via Zoom die zo’n 60 tot 90 minuten duren waarin ik live je vragen beantwoord, casussen bespreken en we gezamenlijk opdrachten doen.
 • De eerste Q&A call is op donderdag 6 juni om 19.30 uur.
 • Je transformeert van een vrouw die niet weet wat ze wil, bewuste keuzes maakt omdat zij weet wat belangrijk is voor haar.

Veelgestelde vragen

Wanneer start en eindigt het Human Design & je werk programma?

Je kunt direct in de online omgeving het materiaal wat online staat en wat nog online komt over je Human Design in je eigen tijd en tempo. De eerste Q&A call staat gepland op donderdag 6 juni om 19.30 uur. We hebben in totaal 6 Q&A’s en nemen er ongeveer 4 maanden de tijd voor. 

Wat kost het Human Design & je werk programma?

€ 649,- inclusief BTW. Je kunt ook in 3 termijnen betalen. Dan komt er alleen € 25,- aan administratiekosten bij.

Kan ik dit ook als opleiding/coaching via mijn werkgever vergoed krijgen?

Jazeker, mijn ervaring is dat werkgevers graag investering in loopbaanontwikkeling. De kosten zijn dan € 649,- exclusief 21% BTW en je kan een aparte factuur van mijn krijgen. Wil je overleggen hoe je dit kan aankaarten bij je werkgever stuur mij gerust een mail (mail@lindaattema.nl).

Zijn de Q&A's in groepsverband?

Ja, in de groep via Zoom. De ervaring leert dat je in de groep ook veel leert van de vragen van anderen én zij halen veel waarde uit de vragen die jij stelt.

Ik vind het wel veel geld en vind het spannend om deze investering te doen.

Dat begrijp ik. Kijk er alleen ook eens van de andere kant. Deze investering kost je iets, maar wat kost het je om het NIET te doen? Wat kost het je in frustratie, energie, tijd en levensgeluk omdat je niet op je ideale werkplek zit? 

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Elke 3 weken hebben we een Q&A call van maximaal 1,5 uur. Afhankelijk van je doelen en wat jij wil investeer je 1 tot 3 uren per week van je tijd aan je eigen ontwikkeling.

Wat is het aantal deelnemers van de groep?

De groep bestaat uit maximaal 4 tot 6 deelnemers. 

Heb je een andere vraag?

Stuur dan gerust een mail naar mail@lindaattema.nl

Pin It on Pinterest