Hi! Ik ben Linda

… sacrale generator 2/4. Gek van Human Design en dol op me-time.

Wat wil ik eigenlijk? 

Terug kijkend zie ik een patroon.

Mijn hele leven kijk ik naar anderen, hoe mijn beste vriendinnetje deed. Ze was populair en daardoor probeerde ik haar vooral na te doen. Mijn studiekeuzes vaak ingegeven door wat anderen deden. Ik wist niet precies wat ik wilde en koos de HBO opleiding die mijn zus ook gedaan had: Human Resource Management oftewel Personeel & Arbeid. Zelfs mijn scriptie deed ik over hetzelfde onderwerp… want ik wist het niet. 

Ik zie mijn eigen talenten niet! Wauw dat was thuiskomen toen ik dit hoorde over mijn Human Design. 

Ik zie ze niet, dat is de 2/4 in mijn Human Design. Ik heb anderen nodig om ze te zien, die verzamel ik nu om mijn heen. Zodat ik het vanuit daar zelf ga zien. 

In 2019 kwam ik in aanraking met Human Design, ik kreeg een reading over alle aspecten van mijn chart. Het profiel, de cijfers 2/4 in mijn geval dat was het meest life changing inzicht dat ik kreeg. Ik mag graag alleen zijn, heb dit ook nodig. Zie mijn eigen talenten niet en heb anderen daarvoor nodig. Samenwerking en netwerken met de balans van rust en alleen werken. Dit ben ik en nog zoveel meer. 

Steeds meer stukjes vallen op hun plek. Wonderbaarlijk, het is zo’n mooie aanvulling op alles waar ik nu mee bezig ben! Ik snap mijzelf veel beter en weet waarop ik mag letten.
Diana Eldering

Ik kan aantrekken wat ik wil

Ik ben uniek werd mij duidelijk. Ik kan zelf keuzes maken over hoe ik wil dat mijn leven eruit ziet. Ik kan aantrekken wat ik wil. Precies doen waar ik gelukkig van wordt. Werk doen op mijn voorwaarden en nu mijn bedrijf runnen zoals ik het wil.

De afgelopen tien jaar heb ik veel meegemaakt op het gebied van rouw, verlies en kinderwens(traject). In korte tijd verloor ik mijn schoonmoeder, mijn eigen moeder en schoonvader. Onze kinderwens ging onverminderd door, dit ging helaas niet vanzelf. Miskramen, onbegrip, verlies van dierbare relaties. Het was er allemaal. Daarbij werd mijn man ook nog erg ziek. Gelukkig na een jarenlange zoektocht kwam er een diagnose. Na zijn open hart operatie herstelde hij wonderbaarlijk.

Alles van mijn Human Design kwam nog meer samen. Hoe ik mijn werk ingericht had maakte mij niet meer blij en laat dit nu de grootste kracht van een Generator zijn JOY!

Mijn grootste levensles leerde ik al eerder, in de zomer van 2015 toen mijn moeder ernstig ziek was. Ze werd niet meer beter, dat wist ze en toch tussen al het verdriet door kon ze zien: “ik heb altijd gedaan wat ik wilde doen”. Deze uitspraak veranderde alles voor mij en toch duurde het nog even tot na de operatie van mijn man dat ik écht koos voor wat mijn de meeste vreugde gaf en nog steeds geeft. Namelijk eigen ondernemer zijn, vrouwen coachen in hun Human Design.

De uitspraak van mijn moeder leerde mij dat ik 100% mag doen wat ik wil! Maar de hoe dan vraag maakte dat het nog even duurde voordat ik het ook echt ging doen.

Elke keer terug naar wat IK wil!

Ik worstelde continue met de oordelen van anderen. De angst wat anderen vinden van de beslissingen die ik maakte. Vinden ze mij niet gek, raar, idioot? 

In de tijd van de kinderwens ging ik van hoop, blijdschap naar verdriet en teleurstelling. En dat elke maand weer, jarenlang! Door ruimte te geven aan wat ik nodig had, waar ik behoefte aan had, wat ik het liefste wilde. Kon ik deze tijd door komen. Elke keer terug naar dat wat Ik wil. 

Nu ik leef naar mijn Human Design ga ik elke keer terug naar wat goed voelt voor mij. Naar wat mij als Generator drijft, dat ik blij mag zijn, het moeiteloos mag gaan en ik plezier mag ervaren. Frustratie hoef ik niet te ervaren, maar ervaar ik het wel dan weet ik dat ik weer andere keuzes mag maken. 

Dankzij Human Design heb ik nu het leukste werk, maak ik keuzes die goed voelen, zet ik mijzelf op één, ben ik een leukere partner, moeder, vriendin. Ik straal! 

En bovenal weet ik 100% zeker door écht mijn Human Design te leven ik later rimpelig en oud terug kan kijken en in elke vezel van mijn lijf voel: “ik heb 100% gedaan wat ik wilde doen”.

 

De behandelingen/coaching hebben mij letterlijk meer ruimte gegeven. De weg is vrij gemaakt om te doen wat ik graag wil. Het heeft me ook opnieuw weer inzichten gegeven hoe ik naar een situatie of persoon kan kijken, hoe ik ermee om kan gaan en dat het me vooral niet dient om in een oud cirkeltje rond te blijven lopen.

S. D.

Wat je echt nog over mij moet weten
» vrolijk, enthousiast en dol op mijn werk
» sinds 2006 samen met Rein, die mij steunt in alles wat ik doe
» Mem van Syb (2019) en Mare (2021)
» sacrale generator 2/4
» hecht enorm veel waarde aan voldoening uit het leven halen
» Dol op persoonlijke ontwikkeling
» In tot Human Design en Law of Attraction
» Droomt dat alle vrouwen voelen dat dankzij Human Design alles mogelijk is!

Pin It on Pinterest