Social media detox

Zet jij ’s morgens je kopje koffie of thee en ondertussen heb je alweer eindeloos door je social media gescrollt? En wanneer heb je voor het laatst echt bewust geluncht, dus zonder continue je telefoon binnen handbereik? Of hoor je regelmatig “mam, zit je nu alweer op je telefoon?!”. Dan wordt het hoog tijd dat jij een social media detox gaat doen! 

Een social media detox is meer dan alleen alle apps van je telefoon gooien!

Om echt meer focus te krijgen en te voelen mag jij rust creëren. Bewust worden wat je op een dag doet en waar je energie naar toe gaat. Stop de afleiding van Social Media. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel tijd besteed jij aan scrollen op Facebook en Instagram? 

Krijg je ook zo’n wekelijks rapport waarin je meest gebruikte apps staan en hoeveel tijd je op je telefoon zit? Shokking toch! Ik zit er gemiddeld 3 tot 4 uur per dag op! Ik herhaal 3 tot 4 uur PER DAG! Tijd die ik heus ook nuttig besteed aan het schrijven van een post, maken van stories en beantwoorden van dm’s. Maar eerlijk? Ook genoeg tijd met helemaal geen nuttige dingen. 

Vorig jaar heb ik met een groot aantal vrouwen een social media detox gedaan. En wauw naast rust en focus leverde het zoveel meer op. Lees hieronder hun ervaringen. 

Na afloop van de detox, toch even gescrolld. Maar ik vroeg mij serieus af wat ik gemist had. Koffie en luisteren naar de vogels, veel leuker!

Linda

Ik ben moe en ervaar onrust, normaal zou ik hele dagen scrollen. Maar nu ga ik dat niet doen en voel ik wat ik voel.

Anoniem

Ik ben bewuster. Tijdens het koffie/thee zetten gewoon wachten en niks. Normaal ging ik toch even snel social media checken.

Baukje

Ik kom tot rust, leef meer in het nu. Heerlijk!

Mirjam

Ontdek hoe jij door (tijdelijk) geen social media te gebruiken er achter komt wat jij wil doen! En dat daadwerkelijk ook gaat doen!

Hoe vaak heb jij je al voorgenomen om nu echt minder te gaan scrollen? Om rustig je dag te beginnen. Meer tijd door te brengen met je kinderen. Hoe vaak heb jij je voorgenomen om gezonder te gaan eten. Of juist meer te gaan schrijven. Nu echt te verdiepen in die online training die je gekocht hebt. Tijd te nemen om de tips van de podcast toe te passen. Misschien te gaan mediteren elke dag. Bewuster te leven.

Hoe vaak nemen we ons wel niet dingen voor.

Jij weet dat je veel te veel tijd doorbrengt met scrollen. Je voelt in alles dat jij veel bewuster door je dag wil gaan. Omdat jij andere keuzes wil maken. Je wil stappen zetten naar dat doen wat jij het allerliefste wil.

Ik ben Linda Attema, levensexpert op het gebied van rouw en verlies, kinderwens en alles rond die kinderwens namelijk een fertiliteitstraject. Ik heb in korte tijd te maken gehad met verlies van mijn schoonouders en mijn eigen moeder. Heb miskramen gekend en jaren geworsteld met onze kinderwens. Ik gun je dat jij net als mij na dit alles 100% mag gaan doen wat jij wil doen! Sterker nog… dat jij 100% gaat doen wat jij wil!

 

 

Deze social media detox levert je gegarandeerd:

  • Rust! Zoveel rust! 
  • Je eerste stap in helderheid over wat jij eigenlijk wil.
  • Inzicht in je eigen gedachte en hoe die soms echt helemaal niet helpend zijn.
  • De ontdekking of jij nu al 100% doet wat jij wil.
  • Zeeën van tijd! Tijd waarin jij alles kan gaan doen wat jij wil. 

Meer tijd en 100% weten wat jij wil? 

Doe dan nu mee met de 7 daagse social media detox die start op vrijdag 17 juni! Jij krijgt elke dag inspiratie en motivatie van mij per email, samen maken we er een succes van! 

 

Wanneer start de Social Media Detox?

Op vrijdag 17 juni 2022 start jij met 7 dagen zonder social media! Kom maar om met de rust, ruimte en vrijheid!

Wat kost de Social Media Detox?

Het kost je helemaal niets, sterker nog! Het levert je alleen maar ontzettend veel tijd op. 

Moet ik alle apps verwijderen? Ook WhatsApp?

Je moet helemaal niks, kijk naar wat jij wil! Ik raad je aan Facebook, Instagram en Twitter te verwijderen. En andere apps waar jij veel tijd aan besteed. 

Ik weet niet of het mij wel lukt?

Elke dag krijg jij van mij een mailtje bomvol inspiratie en een mooie les voor die dag. Heb je het moeilijk? Dan help ik je via de mail of stuur mij een whatsapp berichtje. 

Hoe doe ik mee met de Social Media Detox?

Ja dat is de mindset! Geef je op via de knop hieronder!  

Ben jij klaar voor rust, focus en 100% doen wat jij wil? 

Pin It on Pinterest