Die ideale baan die ervoor zorgt dat jij gewoon heerlijk kan leven

Diep van binnen voel jij een vuurtje branden! Hoe zou het zijn als jij weer luistert naar wat je diep van binnen voelt? Waarbij je vertrouwt op jezelf. Je eigen weg mag gaan naar die ideale baan. Waardoor jij gewoon heerlijk kan leven en alles naadloos in elkaar overvloeit. Voor jou als mooie vrouw die gewoon lekker wil leven. Ik help jou om weer te voelen….. Uit je hoofd te gaan en de twijfels achter je te laten. Op een eenvoudige manier te kijken naar je ideale baan.

Hoe ik je hierbij help?
Gewoon niet te ingewikkeld en stap voor stap.

Jouw ideale baan

Wil jij…

Méér naar jezelf luisteren
Nu weten wat het is wat je wil gaan doen
Weten wat je ideale baan is
Weten en voelen wat het is waardoor je gewoon lekker kunt gaan leven
Méér vrijheid in je hoofd en minder zorgen
Méér voldoening uit je werk halen
Méér plezier uit het leven halen
Niet langer meer twijfelen
Niet langer bang zijn om het verkeerd te doen
Niet langer druk maken om wat anderen van je denken
Niet langer rekening houden met alles en iedereen
Méér luisteren naar wat jij voelt en welke kant jij op mag gaan
Kiezen voor die ideale baan
Minder zorgen maken of het allemaal wel kan wat je wil

Een relaxter en blijer leven

Ik vertel je wie jij van nature bent op een hele unieke manier. En ik wil met je meelopen om te ontdekken wat jouw ideale baan is.

Ik geloof dat wanneer jij weet wie je werkelijk bent dit je helpt. Het helpt je om die ideale baan te vinden of je huidige baan naar de ideale baan te creëren. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij doet wat het beste bij je past, dit je een veel relaxter en blijer leven geeft. En ik vind het geweldig om daaraan mee te helpen.

Leef vanuit je ware natuur

Ik ben Linda Attema en kan jouw coach worden! Ik zie zoveel vrouwen die graag een stap willen maken in hun loopbaan, maar daarin niet durven vertrouwen op hun eigen gevoel. Ik leer je te ontdekken wie jij werkelijk bent, hoe jij het beste vanuit je ware natuur leeft en werkt en als bonus ontdek je daarmee jouw ideale baan. Met mijn levenservaring, mensenkennis en geduldige en positieve aard help ik jou op weg naar gewoon lekker leven.

Linda zit helemaal in de Human Design en dat is te merken aan haar enthousiasme hierover. Ik was vooral nieuwsgierig naar wat Human Design inhield en wat het zegt over mij.

Voor mij was Linda haar informatie een heldere toevoeging op dat wat ik er al over gelezen had. Human Design staat voor mij vooral voor heel dicht bij mijzelf blijven en vanuit daar het leven laten ontvouwen.

Reactie van Wendy na een uitgewerkt Human Design profiel (maart 2021)

Ik wilde graag een uitgewerkt Human Design profiel om inzichten te krijgen in hoe ik met betrekking tot beslissingen kan handelen. Met name beslissingen op werkgebied.

De uitkomst van HD profiel en het fijne gesprek met Linda heeft vele inzichten opgeleverd en een bepaalde rust gegeven. Het komt wel goed. Linda haar oprechte, fijne manier van uitleg geven ook met eigen voorbeelden van ervaringen (ook podcast) zijn verhelderend en verrijkend.

Ik heb al verschillende sollicitatiebrieven de deur uit gedaan en twee sollicitatie gesprekken mogen voeren.  Bij beide ben ik niet aangenomen maar mijn buikgevoel was veel zeggend, ik was niet geheel overtuigd.

Reactie van Karin na een uitgewerkt Human Design profiel (april 2021)

Ik ben al een tijdje op zoek naar "wie ben ik". Mijn persoonlijke Human Design profiel is een prachtige aanvulling met opnieuw inzichten over mijzelf. Inmiddels pas ik wat ik nu weet vanuit mijn Human Design toe in mijn werk. Ik weet nu dat dit gewoon is wie ik ben. Bedankt Linda dat je dit voor mij hebt gedaan. Een prachtige aanvulling op waar ik mee bezig ben. 

Anonieme reactie op een uitgewerkt Human Design profiel

Steeds meer stukjes vallen op hun plek. Wonderbaarlijk, het is zo’n mooie aanvulling op alles waar ik nu mee bezig ben! Ik snap mijzelf veel beter en weet waarop ik mag letten. We hebben Human Design van het hele gezin opgezocht en we snappen het helemaal. Human Design is vaak onderwerp van gesprek en leeft behoorlijk in ons huis. Nogmaals super bedankt! Ik heb je naam al doorgegeven.

Reactie van Diana Eldering op een uitgewerkt Human Design profiel

Linda stelt je op je gemak. Ik heb rustig mijn verhaal kunnen vertellen en door de juiste vragen was er ook een duidelijk beeld naar voren gekomen. Ik ben gewoon verbaasd over hoe succesvol de coaching heeft gewerkt. Ik ben van mijn angst af gekomen. De behandelingen hebben voor mij zeker geholpen.

Reactie van Hilde op de Touch of Matrix coaching

Linda is een heel toegankelijk persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak en had direct vertrouwen in haar. Mede daardoor zijn de behandelingen ook zeer succesvol geweest. Het fijne is dat je gelijk na de behandeling al het effect merkt wat de behandeling gedaan heeft.

Reactie van Jacoba op de Touch of Matrix coaching

De behandelingen/coaching hebben mij letterlijk meer ruimte gegeven. De weg is vrij gemaakt om te doen wat ik graag wil. Het heeft me ook opnieuw weer inzichten gegeven hoe ik naar een situatie of persoon kan kijken, hoe ik ermee om kan gaan en dat het me vooral niet dient om in een oud cirkeltje rond te blijven lopen.

Reactie van S.D. op coaching

Linda ik wil je bedanken voor je vertrouwen.
Geweldig om met Touch of Matrix in aanraking te komen, het heeft een hoop in beweging gezet. Je bent rustig, toegankelijk en geeft vertrouwen dat is fijn.

Bijzonder wat er tijdens een sessie gebeurd en dat het zeker ook zijn werking heeft daarna. Heel mooi hoe je iets in gang kunt zetten.
Ik wens je heel veel succes met je prachtige bedrijf en dat je nog veel meer mag gaan doen.

Reactie van Anneloes op de Touch of Matrix

Pin It on Pinterest