Als expert in Human Design @work ben ik niet zomaar een coach

Voel je dat er meer mogelijk is?
Dat jij al je dromen en doelen kan realiseren?
Ben je klaar voor meer flow, gemak, rust, ruimte en plezier?

Verlang je naar leuk werk? Werk waarin jij al je talenten kwijt kan. Dat je precies doet waar jij gelukkig van wordt. Je bedrijf die je op jouw unieke manier mag runnen. Dat het moeiteloos gaat!

Je eerste stap? Alles begint met jouw persoonlijke Human Design profiel. Dit geeft jou ongelofelijk veel inzicht in wie jij werkelijk bent. Vanuit daar kijken we samen wat jij nodig hebt!

Bekijk hieronder mijn aanbod.

Gratis inzicht gesprek

Vragen of wil je weten wat voor jou een mooi traject is. Het kan beginnen met een kleine stap.

Persoonlijk Human Design profiel

Weet wie jij van nature bent en krijg meer vertrouwen in jezelf. Human Design kan je hierbij helpen. 

1:1 coaching

Voor ambitieuze vrouwen die echt weer dolblij willen worden in hun baan & leven. Waarbij je start met luisteren naar je jezelf. 

Steeds meer stukjes vallen op hun plek. Wonderbaarlijk, het is zo’n mooie aanvulling op alles waar ik nu mee bezig ben! Ik snap mijzelf veel beter en weet waarop ik mag letten. We hebben Human Design van het hele gezin opgezocht en we snappen het helemaal. Human Design is vaak onderwerp van gesprek en leeft behoorlijk in ons huis. Nogmaals super bedankt! Ik heb je naam al doorgegeven.

Reactie van Diana Eldering op een uitgewerkt Human Design profiel

De behandelingen/coaching hebben mij letterlijk meer ruimte gegeven. De weg is vrij gemaakt om te doen wat ik graag wil. Het heeft me ook opnieuw weer inzichten gegeven hoe ik naar een situatie of persoon kan kijken, hoe ik ermee om kan gaan en dat het me vooral niet dient om in een oud cirkeltje rond te blijven lopen.

Reactie van S.D. op coaching

Linda stelt je op je gemak. Ik heb rustig mijn verhaal kunnen vertellen en door de juiste vragen was er ook een duidelijk beeld naar voren gekomen. Ik ben gewoon verbaasd over hoe succesvol de coaching heeft gewerkt. Ik ben van mijn angst af gekomen. De behandelingen hebben voor mij zeker geholpen.

Reactie van Hilde op de Touch of Matrix coaching

Linda is een heel toegankelijk persoon, ik voelde me meteen op mijn gemak en had direct vertrouwen in haar. Mede daardoor zijn de behandelingen ook zeer succesvol geweest. Het fijne is dat je gelijk na de behandeling al het effect merkt wat de behandeling gedaan heeft.

Reactie van Jacoba op de Touch of Matrix coaching

Linda ik wil je bedanken voor je vertrouwen. Geweldig om met Touch of Matrix in aanraking te komen, het heeft een hoop in beweging gezet. Je bent rustig, toegankelijk en geeft vertrouwen dat is fijn. Bijzonder wat er tijdens een sessie gebeurd en dat het zeker ook zijn werking heeft daarna. Heel mooi hoe je iets in gang kunt zetten. Ik wens je heel veel succes met je prachtige bedrijf en dat je nog veel meer mag gaan doen.

Reactie van Anneloes op de Touch of Matrix

Pin It on Pinterest